Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Altınekin Spor Tercan Gençler Gücü
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kiraz is nu in balbezit. Yiğitoğlan is nu in balbezit. Yiğitoğlan passt de bal met de wreef. Taşkınalper is nu in balbezit. Taşkınalper haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bıçkın onderschept slim de pass. Bıçkın met een sublieme pass. Gümüştan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiraz rent richting de bal. Kiraz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Altınekin Spor - Tercan Gençler Gücü 1:0

32e minuut.
Yiğitoğlan passt de bal met de wreef. Mardinlioğlu rent richting de bal. Mardinlioğlu geeft een hoge lob. Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altınekin Spor 61%, Tercan Gençler Gücü 39%.
Altınekin Spor - Tercan Gençler Gücü 1:0

47e minuut.
Yardımeli onderschept slim de pass. Yardımeli probeert naar een medespeler te passen. Taşkınalper rent richting de bal. Kartal rent richting de bal. Kartal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Yardımeli verovert de bal door een tackle van achteren. Yardımeli geeft een lange en hoge pass. Daar is Bıçkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gümüştan rent richting de bal. Gümüştan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bıçkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlan verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitoğlan speelt de bal door. Taşkınalper is nu in balbezit. Taşkınalper draait met de bal, schiet en ... Karamanlı bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Altınekin Spor - Tercan Gençler Gücü 1:1

62e minuut.
Yardımeli met een sublieme pass. Güneyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyer passt de bal zonder na te denken. Taşkınalper is nu in balbezit. Taşkınalper draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Bıçkın geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güneyer met de inworp. Kartal is nu in balbezit. Kartal schiet op doel. Karamanlı bokst de bal weg. Karamanlı speelt de bal door. Yiğitoğlan rent richting de bal. Yiğitoğlan passt de bal in één keer door. Mardinlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardinlioğlu geeft een hoge lob. Karamanlı bokst de bal weg.

74e minuut.
Mardinlioğlu probeert naar een medespeler te passen. Kartal is nu in balbezit. Paşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartal verovert de bal door een tackle van achteren. Kartal geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Altınekin Spor 68%, Tercan Gençler Gücü 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Altınekin Spor - Tercan Gençler Gücü 1:1