Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lice Birlik Spor Yalıhüyük Gençler Gücü
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Karabekir rent richting de bal. Karabekir geeft de bal voor. Eskişehir bereikt de bal nog maar net als eerste. Polateli is nu in balbezit. Polateli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ezelden is nu in balbezit. Ezelden probeert naar een medespeler te passen. Gürsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsu draait met de bal, schiet en ... Ok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ezelden bereikt de bal nog maar net als eerste. Polateli rent richting de bal. Polateli probeert naar een medespeler te passen. Yetmez rent richting de bal. Yetmez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lice Birlik Spor - Yalıhüyük Gençler Gücü 1:0

28e minuut.
Türkcan geeft een hoge lob. Yetmez rent richting de bal. Polateli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yetmez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ezelden rent richting de bal. Karabekir onderschept slim de pass. Karabekir passt de bal in één keer door. Daar is Yetmez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yetmez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lice Birlik Spor 45%, Yalıhüyük Gençler Gücü 55%.
Lice Birlik Spor - Yalıhüyük Gençler Gücü 1:0

54e minuut.
Türkcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Samatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Samatyalı passt de bal met de wreef. Gürsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Eskişehir geeft een hoge lob. Gürsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsu passt de bal in één keer door. Ferşah rent richting de bal. Ferşah geeft een lange en hoge pass. Kızmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lice Birlik Spor 33%, Yalıhüyük Gençler Gücü 67%.
Lice Birlik Spor - Yalıhüyük Gençler Gücü 1:0