Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kızıl FC Beşiktaş Futbol Club
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Aytepe rent richting de bal. Aytepe geeft een hoge lob. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ... Sakaryalı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu passt de bal zonder na te denken. Erzincanlılar is nu in balbezit. Beldemir verovert de bal door een tackle van achteren. Beldemir haalt uit met een fantastische trap. Sakaryalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
İnceman bereikt de bal nog maar net als eerste. Göybulak onderschept slim de pass. Göybulak met een sublieme pass. Ustael bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustael schiet op doel. Altınmeşe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Çorum rent richting de bal. Delen verovert de bal door een tackle van achteren. Delen geeft de bal voor. Göybulak is nu in balbezit. Göybulak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Erzincanlılar passt de bal in één keer door. Gülenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülenay haalt uit met een fantastische trap. Altınmeşe probeert wanhopig de bal te grijpen. Kadrioğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kızıl FC - Beşiktaş Futbol Club 1:0

33e minuut.
Aytepe geeft de bal voor. Gülenay is nu in balbezit. Klungelig pakt Ustael de bal. Gülenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülenay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Beldemir passt de bal met de wreef. Hacıoğlu rent richting de bal. Met opzet legt Ayyıldız zijn tegenspeler op de grond. Ayyıldız is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kızıl FC 57%, Beşiktaş Futbol Club 43%.
Kızıl FC - Beşiktaş Futbol Club 1:0

52e minuut.
Daar is Şanlıurfalılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yüreklitürk rent richting de bal. Yüreklitürk passt de bal in één keer door. Gür is nu in balbezit. Gür geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Erzincanlılar met een sublieme pass. Beldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Göybulak begaat een overtreding. Beldemir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Beldemir kan niet meer verder spelen. Günaydın komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Felekoğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balkaya komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Balıkesir bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu onderschept slim de pass. Hacıoğlu met een sublieme pass. Günaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Günaydın draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kızıl FC 70%, Beşiktaş Futbol Club 30%.
Kızıl FC - Beşiktaş Futbol Club 1:0