Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:13
  • Competitiewedstrijd: League V 18
  • Stadion: MiB Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1341
MiB Şanlıurfa Ereğli
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Gözüaçık is nu in balbezit. İncebelli verovert de bal door een tackle van achteren. İncebelli speelt de bal door. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MiB - Şanlıurfa Ereğli 0:1

30e minuut.
Alasya met de inworp. İncebelli rent richting de bal. İncebelli passt de bal zonder na te denken. Besni is nu in balbezit. Besni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MiB - Şanlıurfa Ereğli 0:2

38e minuut.
Güneşoğlu speelt de bal door. Besni is nu in balbezit. Met opzet legt Türkönde zijn tegenspeler op de grond. Türkönde krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Hassa rent richting de bal. Boyar verovert de bal door een tackle van achteren. Boyar probeert naar een medespeler te passen. Özbilgin is nu in balbezit. Özbilgin haalt uit met een fantastische trap. Baharatçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiB 59%, Şanlıurfa Ereğli 41%.
MiB - Şanlıurfa Ereğli 0:2

75e minuut.
Besni is nu in balbezit. İsyankar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güneşoğlu. Güneşoğlu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Türkönde is nu in balbezit. Türkönde passt de bal met de wreef. Kuşçu is nu in balbezit. Boyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MiB 36%, Şanlıurfa Ereğli 64%.
MiB - Şanlıurfa Ereğli 0:2