Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UCHIHA FC Beşiktaş Futbol Club
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Şengül geeft een hoge lob. Hacıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. İnceman probeert naar een medespeler te passen. Beldemir rent richting de bal. Beldemir draait met de bal, schiet en ... Özbilginer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCHIHA FC - Beşiktaş Futbol Club 0:1

4e minuut.
Battal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aytepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Battal verovert de bal door een tackle van achteren. Battal haalt uit met een fantastische trap. Kadrioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Özbilginer trapt de bal weg. Gür kopt de bal weg. Atabey is nu in balbezit. Beldemir onderschept slim de pass. Beldemir haalt uit met een fantastische trap. Özbilginer bokst de bal weg. Beldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldemir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UCHIHA FC - Beşiktaş Futbol Club 0:2

24e minuut.
Battal onderschept slim de pass. Susuzdere rent richting de bal. Battal bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuzdere is nu in balbezit. Susuzdere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Susuzdere probeert naar een medespeler te passen. Daar is Battal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İnceman is nu in balbezit. Battal verovert de bal door een tackle van achteren. Battal schiet op doel. Altınmeşe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UCHIHA FC - Beşiktaş Futbol Club 1:2

33e minuut.
Yüreklitürk rent richting de bal. Trabzonluoğlu onderschept slim de pass. Trabzonluoğlu passt de bal met de wreef. Battal bereikt de bal nog maar net als eerste. Battal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UCHIHA FC - Beşiktaş Futbol Club 2:2

35e minuut.
Ener geeft de bal voor. Kadrioğlu is nu in balbezit. Battal onderschept slim de pass. Battal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UCHIHA FC - Beşiktaş Futbol Club 3:2

41e minuut.
Diler kan de bal niet met de borst controleren. Cihaner onderschept slim de pass. Cihaner speelt de bal door. Battal rent richting de bal. Battal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Ener bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldemir onderschept slim de pass. Trabzonluoğlu rent richting de bal. Beldemir onderschept slim de pass. Beldemir schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCHIHA FC 41%, Beşiktaş Futbol Club 59%.
UCHIHA FC - Beşiktaş Futbol Club 3:2

47e minuut.
Yüreklitürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuzdere schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yüreklitürk raakt geblesseerd tijdens het duel. Gür zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Şengül rent richting de bal. Hacıoğlu onderschept slim de pass. Hacıoğlu speelt de bal door. Beldemir rent richting de bal. Beldemir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Uzunkalan geeft de bal voor. Durmaz rent richting de bal. Erciyes onderschept slim de pass. Erciyes geeft een lange en hoge pass. Battal maakt een snoekduik en kopt de bal. Altınmeşe bokst de bal weg. Battal bereikt de bal nog maar net als eerste. Battal schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UCHIHA FC - Beşiktaş Futbol Club 4:2

63e minuut.
Beldemir draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Özbilginer trapt de bal weg van het doel. Beldemir is nu in balbezit. Beldemir schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Doeltrap. Altınmeşe met een harde bal richting middenveld. Yüreklitürk kopt de bal weg. Beldemir rent richting de bal. Beldemir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UCHIHA FC - Beşiktaş Futbol Club 4:3

77e minuut.
Kadrioğlu is nu in balbezit. Kadrioğlu geeft de bal voor. Atabey heeft problemen om de bal te vangen. Beldemir rent richting de bal. Beldemir draait met de bal, schiet en ... Özbilginer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Erciyes rent richting de bal. Aytepe rent richting de bal. Aytepe geeft de bal voor. Uzunkalan kan de bal niet met de borst controleren. Uzunkalan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Altınmeşe met een sublieme pass. Susuzdere bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuzdere haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UCHIHA FC 52%, Beşiktaş Futbol Club 48%.
UCHIHA FC - Beşiktaş Futbol Club 4:3