Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş Futbol Club SFKsefaköyspor
532 Tactiek 433
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


16e minuut.
Erşahin passt de bal zonder na te denken. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay probeert naar een medespeler te passen. Eğilmez rent richting de bal. Eğilmez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Çorum speelt de bal door. İnceman bereikt de bal nog maar net als eerste. Serengil schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Serengil krijgt een gele kaart. İnceman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gür zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Göçebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Çorum rent richting de bal. Çorum met een sublieme pass. Hassa probeert de bal aan de voet te houden. Yüreklitürk is nu in balbezit. Yüreklitürk passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş Futbol Club 44%, SFKsefaköyspor 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş Futbol Club - SFKsefaköyspor 0:0

47e minuut.
Kasım passt de bal in één keer door. Fay is nu in balbezit. Fay schiet op doel. Serengil rent richting de bal. Serengil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
İnceman speelt de bal door. Beldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Eldevar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldemir verovert de bal door een tackle van achteren. Beldemir geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Bolulu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eğilmez is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van İnceman ... Strafschop! Eğilmez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serengil legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Inworp. Çorum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gür speelt de bal door. Beldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldemir schiet op doel. Göçebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş Futbol Club - SFKsefaköyspor 1:0

64e minuut.
Serengil raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burdurlular komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bolulu rent richting de bal. Bolulu passt de bal in één keer door. Burdurlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdurlular haalt uit met een fantastische trap. Altınmeşe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fay is nu in balbezit. Fay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş Futbol Club - SFKsefaköyspor 1:1

72e minuut.
Durmaz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Karakoyunlu de bal onder controle te krijgen. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ... Göçebe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Yüreklitürk is nu in balbezit. Erşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Erşahin speelt de bal door. Burdurlular rent richting de bal. Burdurlular haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Eğilmez probeert naar een medespeler te passen. Erşahin is nu in balbezit. Erşahin geeft de bal voor. Burdurlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdurlular draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş Futbol Club 54%, SFKsefaköyspor 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş Futbol Club - SFKsefaköyspor 1:1