Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beşiktaş Futbol Club YK SPOR
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Özerdinç de bal. Beldemir rent richting de bal. Beldemir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş Futbol Club - YK SPOR 1:0

3e minuut.
Beldemir onderschept slim de pass. Tasasız is nu in balbezit. Beldemir verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
İnceman rent richting de bal. Okursoy bereikt de bal nog maar net als eerste. İnceman begaat een overtreding. İnceman krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gür bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız verovert de bal door een tackle van achteren. Tasasız geeft een lange en hoge pass. Şuhutlu rent richting de bal. Şuhutlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ulueren met een snelle inworp. Üzülmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gür legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gür krijgt een gele kaart. Üzülmezer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Üzülmezer neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Altınmeşe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Üzülmezer rent richting de bal. Üzülmezer schiet op doel. Altınmeşe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Yıldız niet meer kan verder spelen. Beşçeken komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Gür speelt de bal door. Baturalp is nu in balbezit. Baturalp met een sublieme pass. Şuhutlu is nu in balbezit. Şuhutlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beşiktaş Futbol Club - YK SPOR 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş Futbol Club 40%, YK SPOR 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beşiktaş Futbol Club - YK SPOR 1:1

63e minuut.
Çorum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu geeft een hoge lob. Beldemir rent richting de bal. Beldemir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beşiktaş Futbol Club - YK SPOR 2:1

71e minuut.
Özerdinç verovert de bal door een tackle van achteren. Özerdinç met een sublieme pass. Okursoy is nu in balbezit. Beldemir rent richting de bal. Beldemir schiet op doel. Paal! Beşçeken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Aytepe rent richting de bal. Durmaz rent richting de bal. Baturalp maakt een afschuwelijke overtreding. Durmaz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beşiktaş Futbol Club 43%, YK SPOR 57%.
Beşiktaş Futbol Club - YK SPOR 2:1