Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 18
  • Stadion: YK SPOR Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1674
YK SPOR MiB
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Ar geeft de bal voor. Inworp. Tolkar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Türkönde geeft de bal voor. Özbilgin rent richting de bal. Ar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Özbilgin raakt geblesseerd tijdens het duel. Boyar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Beşçeken niet meer kan verder spelen. Erdem komt het veld opgelopen.

18e minuut.
İsyankar bereikt de bal nog maar net als eerste. İsyankar geeft de bal voor. Tasasız kopt de bal weg. Ulueren rent richting de bal. Ulueren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gözüaçık passt de bal in één keer door. Özbilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız rent richting de bal. Özbilgin verovert de bal door een tackle van achteren. Özbilgin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tasasız heeft problemen om de bal te vangen. Gözüaçık rent richting de bal. Gözüaçık passt de bal in één keer door. Özbilgin rent richting de bal. Özbilgin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Önür met een harde bal richting middenveld. Tasasız kopt de bal weg. Türkönde heeft problemen om de bal te vangen. Şuhutlu rent richting de bal. Şuhutlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
İsyankar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş speelt de bal door. Özbilgin rent richting de bal. Özbilgin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YK SPOR 62%, MiB 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
YK SPOR - MiB 0:0

49e minuut.
Özbilgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyar onderschept slim de pass. Boyar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tasasız bereikt de bal nog maar net als eerste. Özeller onderschept slim de pass. Özeller passt de bal in één keer door. Özbilgin is nu in balbezit. Özbilgin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YK SPOR - MiB 0:1

62e minuut.
Ulueren met de inworp. Gözüaçık probeert naar een medespeler te passen. Özeller met een sublieme pass. Şuhutlu is nu in balbezit. Şuhutlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YK SPOR 53%, MiB 47%.
YK SPOR - MiB 0:1