Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Selendi A.Ş. Taşkent Tayyipspor
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Tokay met een snelle inworp. Gözüaçık rent richting de bal. Aracı verovert de bal door een tackle van achteren. Akıncı bereikt de bal nog maar net als eerste. Akıncı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gözüaçık passt de bal in één keer door. Öğenç is nu in balbezit. Öğenç geeft een hoge lob. Akıncı bereikt de bal nog maar net als eerste. Akıncı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Selendi A.Ş. - Taşkent Tayyipspor 1:0

11e minuut.
Daar is Uysal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akıncı is nu in balbezit. Buğdaycı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buğdaycı krijgt een gele kaart. Akıncı roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Akıncı kan niet meer verder spelen. Biçici komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Adıyaman geeft de bal voor. Gözüaçık met een sublieme pass. Ersoy rent richting de bal. Alperen bereikt de bal nog maar net als eerste. Alperen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gözüaçık bereikt de bal nog maar net als eerste. Neşe verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buğdaycı. Neşe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Adıyaman is nu in balbezit. Ersoy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adıyaman. Ersoy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gözüaçık zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selendi A.Ş. 49%, Taşkent Tayyipspor 51%.
Selendi A.Ş. - Taşkent Tayyipspor 1:0

49e minuut.
Tekiralp geeft een lange en hoge pass. Aracı rent richting de bal. Özel begaat een overtreding. Özel krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Tokay bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Güroğlan met de inworp. Aracı is nu in balbezit. Aracı schiet op doel. Saygınbay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Neşe probeert naar een medespeler te passen. Özel rent richting de bal. Aracı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Özel kan niet meer verder spelen. Kolaylı komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Saygınbay trapt de bal weg. Öğenç kopt de bal weg. Daar is Buğdaycı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neşe is nu in balbezit. Neşe draait met de bal, schiet en ... Saygınbay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kolaylı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Aracı zijn tegenspeler op de grond. Aracı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Selendi A.Ş. 53%, Taşkent Tayyipspor 47%.
Selendi A.Ş. - Taşkent Tayyipspor 1:0