Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ferizli Spor Gücü Gaziosmanpaşa Gençler Gücü
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Özışık met een sublieme pass. Mansur rent richting de bal. Mansur met een sublieme pass. Sandık rent richting de bal. Sandık haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ferizli Spor Gücü - Gaziosmanpaşa Gençler Gücü 1:0

16e minuut.
Fedai onderschept slim de pass. Fedai geeft de bal voor. Yemişçi is nu in balbezit. Aytepe is nu in balbezit. Aytepe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sadıklar verovert de bal door een tackle van achteren. Sadıklar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sandık de bal. Şener bereikt de bal nog maar net als eerste. Şener draait met de bal, schiet en ... Arkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sütlü kopt de bal weg. Sadıklar speelt de bal door. Telateş speelt de bal door. Sandık is nu in balbezit. Sandık haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Şener speelt de bal door. Mansur rent richting de bal. Mansur passt de bal in één keer door. Sandık is nu in balbezit. Sandık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferizli Spor Gücü 42%, Gaziosmanpaşa Gençler Gücü 58%.
Ferizli Spor Gücü - Gaziosmanpaşa Gençler Gücü 1:0

76e minuut.
Bakar rent richting de bal. Bakar passt de bal in één keer door. Turgut heeft problemen om de bal te vangen. Gerger rent richting de bal. Gerger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Yemişçi kopt de bal weg. Klungelig pakt Özışık de bal. Aytepe rent richting de bal. Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Aytepe is nu in balbezit. Özışık met een sublieme pass. Şener met een sublieme pass. Sandık is nu in balbezit. Sandık haalt uit met een fantastische trap. Arkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ferizli Spor Gücü 59%, Gaziosmanpaşa Gençler Gücü 41%.
Ferizli Spor Gücü - Gaziosmanpaşa Gençler Gücü 1:0