Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarsus Türk Gücü Devrek Gençler Gücü
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Birten onderschept slim de pass. Türkler is nu in balbezit. Birten verovert de bal door een tackle van achteren. Birten draait met de bal, schiet en ... Birikimci controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Birikimci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nenehatun komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yalın de bal. Köksalar is nu in balbezit. Köksalar draait met de bal, schiet en ... Paal! Kurtcebesoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe geeft de bal voor. Klungelig pakt Çanakkale de bal. Köksalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Köksalar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Terlemez is nu in balbezit. Nevşehirliler rent richting de bal. Demirpençe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Demirpençe krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Nenehatun geeft een hoge lob. Köksalar rent richting de bal. Köksalar passt de bal zonder na te denken. Birten bereikt de bal nog maar net als eerste. Birten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarsus Türk Gücü 58%, Devrek Gençler Gücü 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tarsus Türk Gücü - Devrek Gençler Gücü 0:0

50e minuut.
Aylanç is nu in balbezit. Aylanç geeft de bal voor. Birten is nu in balbezit. Birten haalt uit met een fantastische trap. Nenehatun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Tikel geeft een hoge lob. Inworp. Şenel met een snelle inworp. Terlemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlemez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Demirpençe met een sublieme pass. Bartınlıoğlu is nu in balbezit. Bartınlıoğlu met een sublieme pass. Birten bereikt de bal nog maar net als eerste. Birten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Çanakkale geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Terlemez de bal. Nevşehirliler rent richting de bal. Nevşehirliler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Acemoğlu geeft de bal voor. Inworp. Gönlüşen met de inworp. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Terlemez is nu in balbezit. Terlemez met een sublieme pass. Nevşehirliler is nu in balbezit. Nevşehirliler draait met de bal, schiet en ... Acemoğlu kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Yalın probeert naar een medespeler te passen. Boluluoğlu rent richting de bal. Boluluoğlu passt de bal in één keer door. Birten rent richting de bal. Birten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarsus Türk Gücü 48%, Devrek Gençler Gücü 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tarsus Türk Gücü - Devrek Gençler Gücü 0:0