Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sarıkaya Spor Gücü Pınarhisar Spor Gücü
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


14e minuut.
Uncu speelt de bal door. Sulugöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşık is nu in balbezit. Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tantan trapt de bal weg. Acil heeft problemen om de bal te vangen. Sulugöz rent richting de bal. Sulugöz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Babaşahin geeft de bal voor. Diken heeft problemen om de bal te vangen. Kutalmış is nu in balbezit. Kutalmış draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tonay met de inworp. Söğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeditepe onderschept slim de pass. Yeditepe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kutalmış de bal. Hasatçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Diken rent richting de bal. Diken geeft een lange en hoge pass. Inworp. Babaşahin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeditepe geeft een lange en hoge pass. Hasatçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarıkaya Spor Gücü - Pınarhisar Spor Gücü 0:1

21e minuut.
Tonay probeert naar een medespeler te passen. Kutalmış is nu in balbezit. Söğüt is nu in balbezit. Kutalmış verovert de bal door een tackle van achteren. Kutalmış draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Söğüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeditepe verovert de bal door een tackle van achteren. Yeditepe probeert naar een medespeler te passen. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tonay met de inworp. Yeditepe is nu in balbezit. Yeditepe haalt uit met een fantastische trap. Hasatçı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarıkaya Spor Gücü - Pınarhisar Spor Gücü 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarıkaya Spor Gücü 59%, Pınarhisar Spor Gücü 41%.
Sarıkaya Spor Gücü - Pınarhisar Spor Gücü 0:2

53e minuut.
Yeditepe passt de bal met de wreef. Kutalmış is nu in balbezit. Diken rent richting de bal. Kutalmış verovert de bal door een tackle van achteren. Kutalmış schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Adsız geeft een hoge lob. Tonay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapraz begaat een overtreding. Çapraz krijgt een gele kaart. Tonay raakt geblesseerd tijdens het duel. Yeditepe met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Babaşahin met een sublieme pass. Yeditepe rent richting de bal. Yeditepe passt de bal zonder na te denken. Kutalmış is nu in balbezit. Kutalmış schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarıkaya Spor Gücü 56%, Pınarhisar Spor Gücü 44%.
Sarıkaya Spor Gücü - Pınarhisar Spor Gücü 0:2