Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taşkent Tayyipspor Sumbas Kooperatif Spor
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gerger speelt de bal door. İstanbul bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbul speelt de bal door. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gözüaçık is nu in balbezit. Göksel onderschept slim de pass. Göksel passt de bal zonder na te denken. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Saygınbay trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Çakıl de bal. Göksel rent richting de bal. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık haalt uit met een fantastische trap. Saygınbay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Uysal geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çakı met de inworp. Klungelig pakt Göksel de bal. Göksel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kırıkkaleliler geeft de bal voor. Inworp. Halfeti met een snelle inworp. Göksel rent richting de bal. Göksel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taşkent Tayyipspor 66%, Sumbas Kooperatif Spor 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taşkent Tayyipspor - Sumbas Kooperatif Spor 0:0

69e minuut.
Kocabıyık kopt de bal weg. Kolaylı is nu in balbezit. Kolaylı passt de bal met de wreef. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taşkent Tayyipspor - Sumbas Kooperatif Spor 0:1

75e minuut.
Kolaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolaylı met een sublieme pass. Alperen rent richting de bal. Alperen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Çakıl is nu in balbezit. Çakıl geeft een hoge lob. Gültiken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık verovert de bal door een tackle van achteren. Kocabıyık schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gözüaçık raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akkurt komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Klungelig pakt Akkurt de bal. Akkurt passt de bal zonder na te denken. Arpacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alperen verovert de bal door een tackle van achteren. Alperen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taşkent Tayyipspor 65%, Sumbas Kooperatif Spor 35%.
Taşkent Tayyipspor - Sumbas Kooperatif Spor 0:1