Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tarsus Türk Gücü Ferizli Spor Gücü
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Ergin geeft de bal voor. Inworp. Mansur met een snelle inworp. Klungelig pakt Şener de bal. Şener geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Şener speelt de bal door. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık verovert de bal door een tackle van achteren. Sandık schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Terlemez onderschept slim de pass. Terlemez probeert naar een medespeler te passen. Eğilmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevşehirliler onderschept slim de pass. Nevşehirliler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Türkler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terlemez is nu in balbezit. Terlemez speelt de bal door. Nevşehirliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevşehirliler schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Alyanak rent richting de bal. Telateş verovert de bal door een tackle van achteren. Telateş met een sublieme pass. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mansur is nu in balbezit. Mansur speelt de bal door. Sandık bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Demirçetin verovert de bal door een tackle van achteren. Demirçetin probeert naar een medespeler te passen. Terlemez met een sublieme pass. Nevşehirliler is nu in balbezit. Nevşehirliler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarsus Türk Gücü - Ferizli Spor Gücü 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarsus Türk Gücü 65%, Ferizli Spor Gücü 35%.
Tarsus Türk Gücü - Ferizli Spor Gücü 1:0

57e minuut.
Alyanak met de inworp. Türkler rent richting de bal. Türkler passt de bal zonder na te denken. Nevşehirliler heeft problemen om de bal te vangen. Nevşehirliler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Mansur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansur passt de bal in één keer door. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Şener rent richting de bal. Şener haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tarsus Türk Gücü - Ferizli Spor Gücü 1:1

63e minuut.
Çanakkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Şener is nu in balbezit. Şener probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sandık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandık draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Daar is Özışık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özışık passt de bal met de wreef. Nenehatun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandık onderschept slim de pass. Sandık draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tarsus Türk Gücü - Ferizli Spor Gücü 1:2

78e minuut.
Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Telateş onderschept slim de pass. Telateş probeert naar een medespeler te passen. Sandık is nu in balbezit. Sandık draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kurtcebesoy bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Çanakkale is nu in balbezit. Çanakkale speelt de bal door. Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenel onderschept slim de pass. Şenel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Turgut geeft een hoge lob. Mansur kopt de bal weg. Daar is Özışık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nevşehirliler is nu in balbezit. Nevşehirliler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tarsus Türk Gücü 58%, Ferizli Spor Gücü 42%.
Tarsus Türk Gücü - Ferizli Spor Gücü 1:2