Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 19
  • Stadion: AyazSpor Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1012
ARENA-PS MUFB
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


26e minuut.
Ataş probeert naar een medespeler te passen. Kırıntılı rent richting de bal. Kırıntılı passt de bal in één keer door. Edipoğlu is nu in balbezit. Edipoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ataş onderschept slim de pass. Koçlar rent richting de bal. Koçlar speelt de bal door. Ötün is nu in balbezit. Ötün haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baygın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Edipoğlu kopt de bal weg. Vakar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turuncu rent richting de bal. Vakar is nu in balbezit. Vakar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARENA-PS 57%, MUFB 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARENA-PS - MUFB 0:0

65e minuut.
Koçlar rent richting de bal. Koçlar geeft een lange en hoge pass. Toksözlü probeert de bal aan de voet te houden. Ötün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Karakuş probeert naar een medespeler te passen. Edipoğlu rent richting de bal. Edipoğlu draait met de bal, schiet en ... Vakar krijgt zijn hoofd ertegen. Yener probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARENA-PS - MUFB 1:0

87e minuut.
Siper onderschept slim de pass. Siper passt de bal in één keer door. Oğuztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün onderschept slim de pass. Ötün schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARENA-PS 62%, MUFB 38%.
ARENA-PS - MUFB 1:0