Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Allah tektirr MUFB
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 20.4
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Koçlar heeft problemen om de bal te vangen. Koçlar geeft de bal voor. İzsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdemir onderschept slim de pass. Tekdemir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Öndertürk rent richting de bal. Karakuş verovert de bal door een tackle van achteren. Karakuş met een sublieme pass. Koçlar is nu in balbezit. Koçlar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Allah tektirr - MUFB 0:1

16e minuut.
Ataş met een sublieme pass. Karakuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakuş passt de bal met de wreef. Tekdemir rent richting de bal. Tekdemir schiet op doel. Şanlıata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Koçlar probeert naar een medespeler te passen. Tekdemir is nu in balbezit. Karaalibey bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Tekdemir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zoroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koçlar is nu in balbezit. Karaalibey begaat een overtreding. Karaalibey krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Karakuş is nu in balbezit. Karaalibey verovert de bal door een tackle van achteren. Karaalibey passt de bal met de wreef. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Öndertürk verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek rent richting de bal. Turuncu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turuncu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allah tektirr 51%, MUFB 49%.
Allah tektirr - MUFB 0:1

49e minuut.
Yener probeert naar een medespeler te passen. Karaalibey kopt de bal weg. Bandırma is nu in balbezit. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
İzsoy geeft de bal voor. Ataş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataş passt de bal zonder na te denken. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Turuncu geeft een hoge lob. Inworp. Gevrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bandırma is nu in balbezit. Bandırma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Kilis neemt de hoekschop. Karaalibey kopt de bal weg. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk draait met de bal, schiet en ... Yener werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Akkurt probeert naar een medespeler te passen. İzsoy probeert naar een medespeler te passen. Çayır rent richting de bal. Tekdemir onderschept slim de pass. Tekdemir draait met de bal, schiet en ... Şanlıata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Şahinbey is nu in balbezit. Bandırma verovert de bal door een tackle van achteren. Bandırma geeft een lange en hoge pass. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Allah tektirr - MUFB 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allah tektirr 39%, MUFB 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Allah tektirr - MUFB 1:1