Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARENA-PS GALATASARAY football club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Klungelig pakt Özden de bal. Özden passt de bal zonder na te denken. Zeki is nu in balbezit. Zeki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Oğuztürk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Civelek is nu in balbezit. Zeki rent richting de bal. Onbaşı onderschept slim de pass. Civelek onderschept slim de pass. Civelek haalt uit met een fantastische trap. Paal! Baygın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARENA-PS - GALATASARAY football club 0:1

41e minuut.
Ankara bereikt de bal nog maar net als eerste. Edipoğlu rent richting de bal. Edipoğlu speelt de bal door. Vakar is nu in balbezit. Vakar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

44e minuut.
Oğuztürk geeft de bal voor. Inworp. Kale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARENA-PS 40%, GALATASARAY football club 60%.
ARENA-PS - GALATASARAY football club 0:1

48e minuut.
Onbaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Ankara is nu in balbezit. Onbaşı verovert de bal door een tackle van achteren. Edipoğlu is nu in balbezit. Edipoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cindoruk speelt de bal door. Civelek is nu in balbezit. Civelek geeft een lange en hoge pass. Kale rent richting de bal. Kale geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Toksözlü geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Susar met de inworp. Civelek is nu in balbezit. Civelek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Oğuztürk geeft een hoge lob. Mersin is nu in balbezit. Vakar onderschept slim de pass. Edipoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Edipoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARENA-PS 63%, GALATASARAY football club 37%.
ARENA-PS - GALATASARAY football club 0:1