Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALATASARAY football club Allah tektirr
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Kale rent richting de bal. Kale geeft een hoge lob. Ada probeert de bal aan de voet te houden. Zeki is nu in balbezit. Zeki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Akkurt rent richting de bal. Civelek verovert de bal door een tackle van achteren. Civelek met een sublieme pass. Klungelig pakt Zeki de bal. Zeki draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Gevrek kopt de bal weg. Bandırma probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karaalibey rent richting de bal. Civelek onderschept slim de pass. Civelek draait met de bal, schiet en ... Şanlıata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bandırma kopt de bal weg. Ankara heeft problemen om de bal te vangen. Öndertürk rent richting de bal. Bandırma bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Civelek met een sublieme pass. Zeki is nu in balbezit. İzsoy begaat een overtreding. Zeki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zeki kan niet meer verder spelen. Bahçevan komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Bahçevan is nu in balbezit. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahçevan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Çayır de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY football club - Allah tektirr 1:0

32e minuut.
Canalan passt de bal zonder na te denken. Akkurt rent richting de bal. Akkurt probeert naar een medespeler te passen. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Canalan rent richting de bal. Karaalibey verovert de bal door een tackle van achteren. Karaalibey passt de bal met de wreef. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GALATASARAY football club - Allah tektirr 1:1

42e minuut.
Özden heeft problemen om de bal te vangen. Ardahanlıoğlu is nu in balbezit. Bandırma onderschept slim de pass. Bandırma draait met de bal, schiet en ... Öndertürk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY football club - Allah tektirr 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAY football club 45%, Allah tektirr 55%.
GALATASARAY football club - Allah tektirr 1:2

50e minuut.
Altınyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınyol geeft de bal voor. Mersin rent richting de bal. Öndertürk verovert de bal door een tackle van achteren. Öndertürk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Özden is nu in balbezit. Özden passt de bal met de wreef. Civelek rent richting de bal. Bahçevan is nu in balbezit. Bahçevan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GALATASARAY football club - Allah tektirr 2:2

72e minuut.
Özden met een sublieme pass. Bahçevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek is nu in balbezit. Bahçevan rent richting de bal. Bahçevan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Akkurt kopt de bal weg. Daar is Ankara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öndertürk onderschept slim de pass. Öndertürk schiet op doel. Soyuer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY football club - Allah tektirr 2:3

85e minuut.
Bahçevan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İzsoy speelt de bal door. Daar is Öndertürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öndertürk schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAY football club 53%, Allah tektirr 47%.
GALATASARAY football club - Allah tektirr 2:3