Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GALATASARAY football club Menemenspor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 17
average Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Burdur verovert de bal door een tackle van achteren. Burdur geeft de bal voor. Yemenli probeert de bal met de borst te controleren. Ispartalı is nu in balbezit. Ispartalı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Civelek passt de bal met de wreef. Zeki is nu in balbezit. Gökkentli onderschept slim de pass. Civelek verovert de bal door een tackle van achteren. Civelek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Saklambaç raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cankurtaran komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Mansız kopt de bal weg. Erzincan heeft problemen om de bal te vangen. Civelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Civelek draait met de bal, schiet en ... Yekpare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY football club - Menemenspor 1:0

18e minuut.
Kale geeft een lange en hoge pass. Bakırdağ heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kale zal de hoekschop nemen. Zeki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Canalan is nu in balbezit. Canalan met een sublieme pass. Zeki heeft problemen om de bal te vangen. Zeki schiet op doel. Yazgan probeert de bal met de borst te controleren. Yekpare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Burdur onderschept slim de pass. Canalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Canalan met een sublieme pass. Zeki is nu in balbezit. Zeki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY football club - Menemenspor 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAY football club 42%, Menemenspor 58%.
GALATASARAY football club - Menemenspor 2:0

53e minuut.
Erzincan passt de bal met de wreef. Burdur rent richting de bal. Mansız begaat een overtreding. Burdur raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

54e minuut.
Klungelig pakt Peçenek de bal. Susar rent richting de bal. Susar geeft een lange en hoge pass. Zeki rent richting de bal. Zeki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Ispartalı de bal onder controle te krijgen. Ankara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispartalı verovert de bal door een tackle van achteren. Burdur rent richting de bal. Burdur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Mansız onderschept slim de pass. Civelek heeft problemen om de bal te vangen. Civelek met een sublieme pass. Klungelig pakt Zeki de bal. Zeki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GALATASARAY football club - Menemenspor 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GALATASARAY football club 38%, Menemenspor 62%.
GALATASARAY football club - Menemenspor 3:0