Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Posof Spor Gücü MUFB
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Artvinliler kopt de bal weg. Şahinbey kan de bal niet met de borst controleren. Balparmak begaat een overtreding. Balparmak krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Koçlar onderschept slim de pass. Koçlar geeft een lange en hoge pass. Ötün rent richting de bal. Ötün schiet op doel. Gültiken maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Besteci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siper met een snelle inworp. Koçlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Koçlar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Posof Spor Gücü - MUFB 0:1

15e minuut.
Balparmak passt de bal met de wreef. Karafatma rent richting de bal. Karafatma passt de bal met de wreef. Balparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yener probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Artvinliler kopt de bal weg. Balparmak rent richting de bal. Havutçu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak onderschept slim de pass. Balparmak haalt uit met een fantastische trap. Yener probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Artvinliler raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sazalan komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Adabay is nu in balbezit. Ötün bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şehitarslan. Şehitarslan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Siper onderschept slim de pass. Siper passt de bal zonder na te denken. Ötün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötün haalt uit met een fantastische trap. Gültiken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Posof Spor Gücü - MUFB 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posof Spor Gücü 58%, MUFB 42%.
Posof Spor Gücü - MUFB 0:2

65e minuut.
Balparmak springt en kopt de bal. Karafatma kopt de bal weg. Daar is Havutçu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Posof Spor Gücü - MUFB 1:2

80e minuut.
Zoroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafatma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zoroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turuncu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ötün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koçlar is nu in balbezit. Koçlar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Posof Spor Gücü - MUFB 1:3

87e minuut.
Denizer speelt de bal door. Şahinbey bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahinbey passt de bal zonder na te denken. Balparmak is nu in balbezit. Balparmak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Posof Spor Gücü - MUFB 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posof Spor Gücü 36%, MUFB 64%.
Posof Spor Gücü - MUFB 2:3