Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaziantep 27 ARENA-PS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.8
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Gülenyüz schiet op doel. Baygın probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mehmetoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilecikliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecikliler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kütahyalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Aydan probeert naar een medespeler te passen. Kırıntılı probeert de bal aan de voet te houden. Kanarya is nu in balbezit. Kanarya schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Baygın trapt de bal weg van het doel. Aydan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydan probeert naar een medespeler te passen. Gülenyüz rent richting de bal. Gülenyüz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep 27 - ARENA-PS 1:0

25e minuut.
Özkara is nu in balbezit. Özkara geeft de bal voor. Oğuztürk rent richting de bal. Kanarya is nu in balbezit. Kanarya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kütahyalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kölemen verovert de bal door een tackle van achteren. Kölemen passt de bal in één keer door. Kanarya rent richting de bal. Kanarya draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Özkara rent richting de bal. Özkara geeft de bal voor. Uluşen probeert de bal aan de voet te houden. Gülenyüz rent richting de bal. Gülenyüz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Çapa kopt de bal weg. Ayıboğan kan de bal niet met de borst controleren. Kütahyalıoğlu is nu in balbezit. Edipoğlu is nu in balbezit. Edipoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kütahyalıoğlu onderschept slim de pass. Edipoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kütahyalıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kütahyalıoğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep 27 44%, ARENA-PS 56%.
Gaziantep 27 - ARENA-PS 1:0

47e minuut.
Toksözlü is nu in balbezit. Çapa is nu in balbezit. Çapa probeert naar een medespeler te passen. Vakar rent richting de bal. Vakar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Afşar geeft een hoge lob. Çapa probeert de bal aan de voet te houden. Gülenyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülenyüz schiet op doel. Aksaraylılar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep 27 - ARENA-PS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep 27 51%, ARENA-PS 49%.
Gaziantep 27 - ARENA-PS 2:0