Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:12
  • Competitiewedstrijd: League V 19
  • Stadion: HOROZ20 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1805
HOROZ20 FC Kara Kartal
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Yoğurtçu is nu in balbezit. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Isparta is nu in balbezit. Isparta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kocabıyık geeft een hoge lob. Üçer geeft de bal voor. Getiren controleert de bal met de borst. Ordulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordulu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOROZ20 63%, FC Kara Kartal 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HOROZ20 - FC Kara Kartal 0:0

51e minuut.
Getiren geeft een lange en hoge pass. Elbiz kopt de bal weg. Daar is Eltek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneyli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Güneyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocabıyık is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güneyli. Güneyli krijgt een gele kaart. Kocabıyık is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Güneyli probeert naar een medespeler te passen. Eltek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Isparta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HOROZ20 - FC Kara Kartal 1:0

65e minuut.
Akköprü geeft een lange en hoge pass. Oğuzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzel passt de bal in één keer door. Ordulu rent richting de bal. Ordulu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yoğurtçu speelt de bal door. Isparta rent richting de bal. Isparta passt de bal in één keer door. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık draait met de bal, schiet en ... Osmaniyeli bokst de bal weg.

87e minuut.
Elbiz probeert naar een medespeler te passen. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık passt de bal in één keer door. Isparta bereikt de bal nog maar net als eerste. Isparta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HOROZ20 - FC Kara Kartal 2:0

90e minuut.
Tulun speelt de bal door. Ordulu rent richting de bal. Tulun onderschept slim de pass. Oğuzel verovert de bal door een tackle van achteren. Oğuzel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HOROZ20 - FC Kara Kartal 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HOROZ20 58%, FC Kara Kartal 42%.
HOROZ20 - FC Kara Kartal 2:1