Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gaziantep 27 Menemenspor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Fakıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Toynak rent richting de bal. Toynak passt de bal met de wreef. Gülenyüz rent richting de bal. Gülenyüz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Bakırdağ de bal. Bilecikliler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gökkentli. Gökkentli krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Erzincan is nu in balbezit. Erzincan passt de bal met de wreef. Kütahyalıoğlu is nu in balbezit. Burdur is nu in balbezit. Burdur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep 27 - Menemenspor 0:1

23e minuut.
Peçenek rent richting de bal. Peçenek geeft een lange en hoge pass. Saklambaç krijgt zijn hoofd ertegen. Saklambaç springt en kopt de bal. Siirtli heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Fakıoğlu kopt de bal weg. Usta heeft problemen om de bal te vangen. Burdur rent richting de bal. Burdur haalt uit met een fantastische trap. Kütahyalıoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Tepsici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep 27 - Menemenspor 0:2

32e minuut.
Özkara met de inworp. Toynak met een sublieme pass. Gülenyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülenyüz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep 27 - Menemenspor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep 27 61%, Menemenspor 39%.
Gaziantep 27 - Menemenspor 1:2

49e minuut.
Saklambaç probeert naar een medespeler te passen. Fakıoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toynak. Fakıoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fakıoğlu kan niet meer verder spelen. Cankurtaran komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ayıboğan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Peçenek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burdur bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kütahyalıoğlu is nu in balbezit. Kütahyalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yazgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gülenyüz rent richting de bal. Gülenyüz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gaziantep 27 - Menemenspor 2:2

71e minuut.
Bilecikliler verovert de bal door een tackle van achteren. Bakırdağ is nu in balbezit. Bilecikliler onderschept slim de pass. Erzincan probeert naar een medespeler te passen. Aydan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Gaziantep 27 - Menemenspor 3:2

80e minuut.
Tepsici trapt de bal weg van het doel. Kütahyalıoğlu kopt de bal weg. Doğaner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gülenyüz is nu in balbezit. Gülenyüz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gaziantep 27 63%, Menemenspor 37%.
Gaziantep 27 - Menemenspor 3:2