Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çavdır F.K. Güdül Futbol Klübü
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


24e minuut.
Sevimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevimli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karan de bal. Oğuzlu is nu in balbezit. Oğuzlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Telci probeert naar een medespeler te passen. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Semaver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Semaver krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzlu verovert de bal door een tackle van achteren. Oğuzlu speelt de bal door. Karan is nu in balbezit. Karan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karan rent richting de bal. Karan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çavdır F.K. 43%, Güdül Futbol Klübü 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Çavdır F.K. - Güdül Futbol Klübü 0:0

51e minuut.
Oğuzlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Akkan de bal. Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan draait met de bal, schiet en ... Telci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çavdır F.K. - Güdül Futbol Klübü 1:0

53e minuut.
Sevimli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ozansoy komt het veld opgelopen. Oğuzlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sever komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Özlek is nu in balbezit. Özlek passt de bal in één keer door. Ozansoy rent richting de bal. Çankırılılar rent richting de bal. Çankırılılar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çavdır F.K. - Güdül Futbol Klübü 1:1

66e minuut.
Yardım geeft de bal voor. Inworp. Tekiray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sever rent richting de bal. Sever haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çavdır F.K. - Güdül Futbol Klübü 2:1

70e minuut.
Tulsuz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ozansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozansoy met een sublieme pass. Çankırılılar controleert de bal met de borst. Çankırılılar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tekiray met een sublieme pass. Klungelig pakt Sever de bal. Sever speelt de bal door. Karan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Inworp. Tekiray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulsuz is nu in balbezit. Tulsuz geeft de bal voor. Akkan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çavdır F.K. 57%, Güdül Futbol Klübü 43%.
Çavdır F.K. - Güdül Futbol Klübü 2:1