Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kozaklı İdman Yurdu Hizan Birlik Spor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Taşkın passt de bal zonder na te denken. Başak rent richting de bal. Başak geeft de bal voor. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel haalt uit met een fantastische trap. Subakan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Mayıs met een sublieme pass. Servetli is nu in balbezit. Servetli passt de bal met de wreef. Sabanlı rent richting de bal. Sabanlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kiraz bereikt de bal nog maar net als eerste. Değirmendereli is nu in balbezit. Değirmendereli geeft een lange en hoge pass. Sabanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabanlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Duvarcıoğlu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Balıkesirliler de bal onder controle te krijgen. Değirmendereli geeft een lange en hoge pass. Akçakale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçakale geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Taşkın probeert naar een medespeler te passen. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu geeft de bal voor. Akçakale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akçakale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozaklı İdman Yurdu 39%, Hizan Birlik Spor 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kozaklı İdman Yurdu - Hizan Birlik Spor 0:0

56e minuut.
Burdurlular met een snelle inworp. Mayıs is nu in balbezit. Mayıs speelt de bal door. Sabanlı rent richting de bal. Sabanlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kozaklı İdman Yurdu - Hizan Birlik Spor 0:1

73e minuut.
Gümüştan passt de bal met de wreef. Malatyalı rent richting de bal. Malatyalı geeft een hoge lob. Ezel rent richting de bal. Ezel draait met de bal, schiet en ... Subakan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mayıs kopt de bal weg. Klungelig pakt Malatyalı de bal. Sabanlı rent richting de bal. Sabanlı haalt uit met een fantastische trap. Dulkadiroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kozaklı İdman Yurdu - Hizan Birlik Spor 0:2

79e minuut.
Taşkın geeft de bal voor. Saydamoğlu rent richting de bal. Akçakale rent richting de bal. Akçakale haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Anadolu kopt de bal weg. Yatmaz kan de bal niet met de borst controleren. Sabanlı rent richting de bal. Sabanlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kozaklı İdman Yurdu - Hizan Birlik Spor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kozaklı İdman Yurdu 34%, Hizan Birlik Spor 66%.
Kozaklı İdman Yurdu - Hizan Birlik Spor 0:3