Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çine F.K. Kocaköy Futbol Klübü
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Bilkan onderschept slim de pass. Kalaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçuoğlu begaat een overtreding. Topçuoğlu krijgt een gele kaart. Kalaycı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bilkan wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çine F.K. - Kocaköy Futbol Klübü 0:1

13e minuut.
Türünk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balta onderschept slim de pass. Balta probeert naar een medespeler te passen. Aşkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Balta probeert naar een medespeler te passen. Uysal is nu in balbezit. Uysal passt de bal in één keer door. Sezer is nu in balbezit. Sezer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Erzincanlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uysal rent richting de bal. Gözalan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gözalan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gözalan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Uysal raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Balta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çine F.K. 50%, Kocaköy Futbol Klübü 50%.
Çine F.K. - Kocaköy Futbol Klübü 0:1

58e minuut.
Tellioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aşkın onderschept slim de pass. Aşkın speelt de bal door. Serinyel is nu in balbezit. Serinyel haalt uit met een fantastische trap. Süngü probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Batıkan passt de bal in één keer door. Daar is Uysal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uysal speelt de bal door. Sezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çine F.K. 39%, Kocaköy Futbol Klübü 61%.
Çine F.K. - Kocaköy Futbol Klübü 0:1