Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuluncak Birlik Spor Güdül Futbol Klübü
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Taşçı rent richting de bal. Hacıbektaşıveli verovert de bal door een tackle van achteren. Hekimhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Erşahin rent richting de bal. Sevimli onderschept slim de pass. Özden is nu in balbezit. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. Telci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Özden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aladağ de bal onder controle te krijgen. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. Aladağ probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Özlek verovert de bal door een tackle van achteren. Özlek passt de bal in één keer door. Çankırılılar is nu in balbezit. Çankırılılar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oduncu de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sevimli is nu in balbezit. Özden verovert de bal door een tackle van achteren. Özden passt de bal met de wreef. Erşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kuluncak Birlik Spor - Güdül Futbol Klübü 1:0

20e minuut.
Çankırılılar passt de bal in één keer door. Karacabey rent richting de bal. Karacabey passt de bal in één keer door. Hacıbektaşıveli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıbektaşıveli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Oduncu geeft de bal voor. Erşahin kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Karakoyun de bal onder controle te krijgen. Özden bereikt de bal nog maar net als eerste. Özden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Özlek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ozansoy komt het veld opgelopen. Karakoyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekimhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevimli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sevimli krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Özden passt de bal met de wreef. Yardım bereikt de bal nog maar net als eerste. Erşahin onderschept slim de pass. Erşahin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Akkan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuluncak Birlik Spor - Güdül Futbol Klübü 2:0

43e minuut.
Karacabey speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baray met de inworp. Özden heeft problemen om de bal te vangen. Özden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuluncak Birlik Spor 32%, Güdül Futbol Klübü 68%.
Kuluncak Birlik Spor - Güdül Futbol Klübü 2:0

69e minuut.
Arısoy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çatırdatıroğlu met de inworp. Hacıbektaşıveli is nu in balbezit. Hacıbektaşıveli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuluncak Birlik Spor 37%, Güdül Futbol Klübü 63%.
Kuluncak Birlik Spor - Güdül Futbol Klübü 2:0