Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seben Belediye ANTAKYASPOR AŞ
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Üçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçer geeft de bal voor. Ezer kopt de bal weg. Gürsoy rent richting de bal. Gürsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Yağız verovert de bal door een tackle van achteren. Yağız probeert naar een medespeler te passen. Bengüer bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur verovert de bal door een tackle van achteren. Tundur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seben Belediye - ANTAKYASPOR AŞ 1:0

19e minuut.
Altındağ speelt de bal door. Gürsoy is nu in balbezit. Söylemez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Söylemez krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Söylemez geeft een hoge lob. Inworp. Yağız met een snelle inworp. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Seben Belediye - ANTAKYASPOR AŞ 2:0

31e minuut.
Altındağ verovert de bal door een tackle van achteren. Altındağ met een sublieme pass. Usluer rent richting de bal. Tundur is nu in balbezit. Tundur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Özler geeft de bal voor. Orhun heeft problemen om de bal te vangen. Karaboya geeft een lange en hoge pass. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi draait met de bal, schiet en ... Parlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bengüer rent richting de bal. Bengüer passt de bal in één keer door. Ezer heeft problemen om de bal te vangen. Tundur is nu in balbezit. Tundur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seben Belediye 38%, ANTAKYASPOR AŞ 62%.
Seben Belediye - ANTAKYASPOR AŞ 2:0

51e minuut.
Altındağ passt de bal met de wreef. Ezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezer met een sublieme pass. Karaboya is nu in balbezit. Karaboya schiet op doel. Parlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Külbırakmaz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usluer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Tundur de bal. Tundur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seben Belediye - ANTAKYASPOR AŞ 3:0

66e minuut.
Yağız is nu in balbezit. Tundur is nu in balbezit. Tundur speelt de bal door. Gürsoy is nu in balbezit. Gürsoy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Turuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezer onderschept slim de pass. Ezer probeert naar een medespeler te passen. Tundur rent richting de bal. Tundur draait met de bal, schiet en ... Yenikonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gürsoy rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Karamanlıoğlu rent richting de bal. Karamanlıoğlu geeft een lange en hoge pass. Timsahlar heeft problemen om de bal te vangen. Mizrahi is nu in balbezit. Mizrahi schiet op doel. Parlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Gürsoy is nu in balbezit. Gürsoy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Külbırakmaz de bal onder controle te krijgen. Turuncu is nu in balbezit. Turuncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Üçer met een sublieme pass. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi passt de bal met de wreef. Timsahlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Timsahlar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seben Belediye 32%, ANTAKYASPOR AŞ 68%.
Seben Belediye - ANTAKYASPOR AŞ 3:0