Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seben Belediye Ağrı FC
Normal Tactiek 532
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 14.6
weak Schieten tragic
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


3e minuut.
Altındağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Yenigün onderschept slim de pass. Yenigün probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rizeliler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizeliler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Gürsoy passt de bal in één keer door. Dedeoğlu met een sublieme pass. Daar is Duman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usluer verovert de bal door een tackle van achteren. Usluer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yultuğ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Yağız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağız passt de bal in één keer door. Alaslan rent richting de bal. Gürsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Gürsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Yağız de bal. Rizeliler onderschept slim de pass. Rizeliler passt de bal in één keer door. Yenigün rent richting de bal. Yenigün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doruk met een sublieme pass. Usluer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akıncı. Akıncı krijgt een gele kaart. Usluer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seben Belediye 53%, Ağrı FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seben Belediye - Ağrı FC 0:0

57e minuut.
Usluer kopt de bal weg. Tundur is nu in balbezit. Tundur passt de bal zonder na te denken. Gürsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürsoy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Doruk geeft de bal voor. Tundur rent richting de bal. Daar is Gürsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yenigün is nu in balbezit. Yenigün speelt de bal door. Rizeliler is nu in balbezit. Rizeliler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seben Belediye - Ağrı FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seben Belediye 54%, Ağrı FC 46%.
Seben Belediye - Ağrı FC 0:1