Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 20
  • Stadion: SSC Etna Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2217
SSC Etna Hisar Spor
Normal Tactiek 433
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten very good
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Sivaslıoğlu geeft een hoge lob. Ruige probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruige met een sublieme pass. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Azyer speelt de bal door. Lundgren rent richting de bal. Met opzet legt Şehitarslan zijn tegenspeler op de grond. Şehitarslan is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

7e minuut.
Erikçi passt de bal zonder na te denken. Rizeli is nu in balbezit. Mereuţă begaat een overtreding. Rizeli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Mereuţă rent richting de bal. Mereuţă passt de bal in één keer door. Daar is Łachacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łachacz haalt uit met een fantastische trap. Tüzün werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lundgren geeft de bal voor. Daar is Falkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łachacz rent richting de bal. Łachacz haalt uit met een fantastische trap. Tüzün werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Etna - Hisar Spor 0:1

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tüzün niet meer kan verder spelen. Arıcak komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Rizeli passt de bal in één keer door. Falkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski passt de bal in één keer door. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Morffi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rizeli. Morffi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morffi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Falkowski de bal. Łachacz is nu in balbezit. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Etna - Hisar Spor 0:2

34e minuut.
Mereuţă speelt de bal door. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz passt de bal met de wreef. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren haalt uit met een fantastische trap. Arıcak bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Mereuţă onderschept slim de pass. Mereuţă probeert naar een medespeler te passen. Morffi speelt de bal door. Łachacz rent richting de bal. Łachacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Falkowski rent richting de bal. Falkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Etna - Hisar Spor 0:3

44e minuut.
Morffi speelt de bal door. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren geeft een lange en hoge pass. Łachacz krijgt zijn hoofd ertegen. Arıcak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Etna - Hisar Spor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Etna 71%, Hisar Spor 29%.
SSC Etna - Hisar Spor 0:4

47e minuut.
Łachacz is nu in balbezit. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski passt de bal in één keer door. Łachacz rent richting de bal. Łachacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Etna - Hisar Spor 0:5

47e minuut.
Rizeli passt de bal in één keer door. Falkowski is nu in balbezit. Falkowski speelt de bal door. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz schiet op doel. Arıcak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Etna - Hisar Spor 0:6

53e minuut.
Perlaza passt de bal zonder na te denken. Łachacz rent richting de bal. Hacı probeert naar een medespeler te passen. Łachacz heeft problemen om de bal te vangen. Łachacz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Etna - Hisar Spor 0:7

55e minuut.
Morffi onderschept slim de pass. Morffi geeft de bal voor. Dalan heeft problemen om de bal te vangen. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Etna - Hisar Spor 0:8

68e minuut.
Perlaza passt de bal in één keer door. Falkowski rent richting de bal. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Łachacz rent richting de bal. Łachacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bedrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedrna geeft een lange en hoge pass. Hacı kopt de bal weg. Perlaza geeft een hoge lob. Łachacz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Yiğitoğlan speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morffi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Etna - Hisar Spor 0:9

75e minuut.
Lundgren rent richting de bal. Lundgren passt de bal in één keer door. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz draait met de bal, schiet en ... Arıcak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Etna - Hisar Spor 0:10

76e minuut.
Ataoğlu met een sublieme pass. Rizeli heeft problemen om de bal te vangen. Łachacz is nu in balbezit. Łachacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Rizeli is nu in balbezit. Mereuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizeli is nu in balbezit. Rizeli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Briscioli de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bedrna is nu in balbezit. Bedrna probeert naar een medespeler te passen. Łachacz heeft problemen om de bal te vangen. Łachacz schiet op doel. Arıcak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSC Etna - Hisar Spor 0:11

87e minuut.
Azyer probeert naar een medespeler te passen. Rizeli rent richting de bal. Falkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSC Etna 68%, Hisar Spor 32%.
SSC Etna - Hisar Spor 0:11