Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Спортист 1948 Real Salvador FC
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 23.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Levend is nu in balbezit. Erzincanlı rent richting de bal. Met opzet legt Neşe zijn tegenspeler op de grond. Neşe krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Savaşkan rent richting de bal. Kocaeli verovert de bal door een tackle van achteren. Kocaeli met een sublieme pass. Levend bereikt de bal nog maar net als eerste. Levend draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rüzgar verovert de bal door een tackle van achteren. Rüzgar passt de bal in één keer door. İzsoy is nu in balbezit. Kocaeli onderschept slim de pass. Kocaeli haalt uit met een fantastische trap. Hilvan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Спортист 1948 - Real Salvador FC 1:0

26e minuut.
Rüzgar is nu in balbezit. Erzincanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rüzgar. Rüzgar krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Karaoğlu is nu in balbezit. Karaoğlu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Neşe de bal onder controle te krijgen. Erduyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ezer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Спортист 1948 - Real Salvador FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Спортист 1948 59%, Real Salvador FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Спортист 1948 - Real Salvador FC 1:1

49e minuut.
Savaşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levend onderschept slim de pass. Levend passt de bal in één keer door. Kocaeli is nu in balbezit. Kocaeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Спортист 1948 - Real Salvador FC 2:1

55e minuut.
Erduyar is nu in balbezit. Manav onderschept slim de pass. Canyiğit rent richting de bal. Erduyar rent richting de bal. Erduyar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Karaoğlu geeft een hoge lob. Neşe rent richting de bal. Neşe geeft de bal voor. Kocaeli heeft problemen om de bal te vangen. Kocaeli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kermes geeft de bal voor. Inworp. İncememet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erduyar is nu in balbezit. Erduyar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Спортист 1948 50%, Real Salvador FC 50%.
Спортист 1948 - Real Salvador FC 2:1