Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Salvador FC ANTAKYASPOR AŞ
424 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
İncememet met een sublieme pass. Erduyar heeft problemen om de bal te vangen. Erduyar passt de bal met de wreef. Canyiğit is nu in balbezit. Canyiğit draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salvador FC - ANTAKYASPOR AŞ 1:0

12e minuut.
Karaoğlu haalt uit met een fantastische trap. Yenikonak probeert naar een medespeler te passen. Erduyar kopt de bal weg. Canyiğit rent richting de bal. Canyiğit haalt uit met een fantastische trap. Yenikonak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Mizrahi probeert de bal aan de voet te houden. Adıyaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıyaman passt de bal zonder na te denken. Canyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Canyiğit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ezer kopt de bal weg. Karamanlıoğlu speelt de bal door. Kılınçtürk heeft problemen om de bal te vangen. Canyiğit bereikt de bal nog maar net als eerste. Canyiğit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bengüer rent richting de bal. Canyiğit onderschept slim de pass. Erduyar is nu in balbezit. Erduyar haalt uit met een fantastische trap. Yenikonak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salvador FC - ANTAKYASPOR AŞ 2:0

31e minuut.
Özler probeert naar een medespeler te passen. Savaşkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaşkan met een sublieme pass. Erduyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Erduyar schiet op doel. Yenikonak bokst de bal weg.

33e minuut.
Özler probeert de bal met de borst te controleren. Canyiğit rent richting de bal. Özler verovert de bal door een tackle van achteren. Erduyar verovert de bal door een tackle van achteren. Erduyar schiet op doel. Yenikonak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Erduyar onderschept slim de pass. Erduyar probeert naar een medespeler te passen. Külbırakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Canyiğit rent richting de bal. Canyiğit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Salvador FC - ANTAKYASPOR AŞ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Salvador FC 42%, ANTAKYASPOR AŞ 58%.
Real Salvador FC - ANTAKYASPOR AŞ 3:0

56e minuut.
Karaoğlu met een snelle inworp. Erduyar rent richting de bal. Erduyar geeft een lange en hoge pass. İncememet bereikt de bal nog maar net als eerste. İncememet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Şahbazoğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karamanlıoğlu met de inworp. Karaboya rent richting de bal. Karaboya geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Hilvan trapt de bal weg van het doel. Erduyar kopt de bal weg. Canyiğit rent richting de bal. Canyiğit draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karaoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Külbırakmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Adıyaman geeft een hoge lob. Inworp. Söylemez met de inworp. Mizrahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizrahi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Savaşkan kopt de bal weg. Ezer is nu in balbezit. Karaoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Canyiğit rent richting de bal. Canyiğit haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Salvador FC 42%, ANTAKYASPOR AŞ 58%.
Real Salvador FC - ANTAKYASPOR AŞ 3:0