Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erdekspor ANTAKYASPOR AŞ
433 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten hopeless
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Karaboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdemsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Erdemsoy speelt de bal door. Yemenli rent richting de bal. Yemenli haalt uit met een fantastische trap. Yenikonak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erdekspor - ANTAKYASPOR AŞ 1:0

10e minuut.
Ezer probeert de bal aan de voet te houden. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit. Yoğurtçuoğlu passt de bal met de wreef. Yemenli rent richting de bal. Yemenli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Usul onderschept slim de pass. Usul speelt de bal door. Kılınçtürk is nu in balbezit. Kılınçtürk geeft de bal voor. Timsahlar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kılınçtürk neemt de hoekschop. Karaboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaboya draait met de bal, schiet en ... Aydınlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Usul geeft een hoge lob. Inworp. Kılınçtürk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bengüer geeft een hoge lob. Çelik bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamanlıoğlu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Karamanlıoğlu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Çelik onderschept slim de pass. Çelik geeft een hoge lob. Adıgüzel met een sublieme pass. Yemenli is nu in balbezit. Yemenli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erdekspor 43%, ANTAKYASPOR AŞ 57%.
Erdekspor - ANTAKYASPOR AŞ 1:0

52e minuut.
Aydınlı rent richting de bal. Karaboya verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karaboya geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Usul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Yenikonak met een harde bal richting middenveld. Erdemsoy kopt de bal weg. Söylemez probeert de bal aan de voet te houden. Adıgüzel rent richting de bal. Adıgüzel passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Klungelig pakt Özler de bal. Erdemsoy rent richting de bal. Erdemsoy met een sublieme pass. Yemenli is nu in balbezit. Yemenli draait met de bal, schiet en ... Yenikonak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Adıgüzel rent richting de bal. Adıgüzel haalt uit met een fantastische trap. Yenikonak bokst de bal weg.

73e minuut.
Kılınçtürk met de inworp. Mizrahi rent richting de bal. Mizrahi passt de bal met de wreef. Daar is Timsahlar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Timsahlar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Yenikonak speelt de bal door. Yakutarslan met een sublieme pass. Klungelig pakt Yemenli de bal. Yoğurtçuoğlu rent richting de bal. Yoğurtçuoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erdekspor 47%, ANTAKYASPOR AŞ 53%.
Erdekspor - ANTAKYASPOR AŞ 1:0