Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yılmaz Futbol Kulubü EKO FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Gümüşgöz passt de bal zonder na te denken. Yemez is nu in balbezit. Yemez speelt de bal door. Dikmen is nu in balbezit. Dikmen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Davran met een snelle inworp. Kırmızıbeyaz rent richting de bal. Kırmızıbeyaz geeft de bal voor. Yemez rent richting de bal. Yemez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Halfeti geeft een hoge lob. Davran rent richting de bal. Tepsici legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Davran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kırmızıbeyaz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Gümüşgöz speelt de bal door. Barışkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barışkan passt de bal met de wreef. Dikmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dikmen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Yemez met een sublieme pass. Kırmızıbeyaz is nu in balbezit. Bursalı onderschept slim de pass. Kırmızıbeyaz verovert de bal door een tackle van achteren. Kırmızıbeyaz haalt uit met een fantastische trap. Sevici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bursalı passt de bal met de wreef. Ardıç is nu in balbezit. Ardıç geeft een lange en hoge pass. Dikmen rent richting de bal. Dikmen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Barışkan onderschept slim de pass. Beray bereikt de bal nog maar net als eerste. Barışkan begaat een overtreding. Barışkan krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Deviren zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gümüşgöz is nu in balbezit. Beray tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beray krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Deviren geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Davran met de inworp. Kırmızıbeyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırmızıbeyaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kölemen rent richting de bal. Kölemen geeft een lange en hoge pass. Dikmen kopt de bal weg. Kırmızıbeyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırmızıbeyaz draait met de bal, schiet en ... Sevici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yılmaz Futbol Kulubü 63%, EKO FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yılmaz Futbol Kulubü - EKO FC 0:0

47e minuut.
Tepsici geeft de bal voor. Halfeti is nu in balbezit. Halfeti geeft een hoge lob. Yemez is nu in balbezit. Yemez haalt uit met een fantastische trap. Sevici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Yemez is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yemez met de inworp. Kırmızıbeyaz is nu in balbezit. Kırmızıbeyaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yılmaz Futbol Kulubü - EKO FC 0:1

54e minuut.
Sonsuz trapt de bal weg. Gümüşgöz kopt de bal weg. Kırmızıbeyaz probeert naar een medespeler te passen. Dikmen is nu in balbezit. Dikmen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sevici trapt de bal weg van het doel. Beray kopt de bal weg. Barışkan geeft een hoge lob. Kırmızıbeyaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırmızıbeyaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırmızıbeyaz onderschept slim de pass. Daar is Deviren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kırmızıbeyaz is nu in balbezit. Kırmızıbeyaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yılmaz Futbol Kulubü 59%, EKO FC 41%.
Yılmaz Futbol Kulubü - EKO FC 0:1