Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZeHaPose Karadeniz Fırtınası
DENEME123 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 19.1
good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Hamşo de bal. Hamşo probeert naar een medespeler te passen. Campos Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Železnik speelt de bal door. Cüreklibatur rent richting de bal. Macsali onderschept slim de pass. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap. Satılmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Karadeniz Fırtınası 1:0

7e minuut.
Komando is nu in balbezit. Öğer onderschept slim de pass. Öğer met een sublieme pass. Çeşnici rent richting de bal. Çeşnici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Deler probeert naar een medespeler te passen. Çeşnici is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molineros. Molineros krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Altuğra bereikt de bal nog maar net als eerste. Železnik verovert de bal door een tackle van achteren. Železnik geeft de bal voor. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Karadeniz Fırtınası 2:0

27e minuut.
Deler is nu in balbezit. Deler geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Campos Cerezo de bal onder controle te krijgen. Çeşnici is nu in balbezit. Çeşnici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komando met een snelle inworp. Xırdalanlı geeft een hoge lob. Baihu rent richting de bal. Baihu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZeHaPose 37%, Karadeniz Fırtınası 63%.
ZeHaPose - Karadeniz Fırtınası 2:0

47e minuut.
Baihu geeft een hoge lob. Deler verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Komando geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baihu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Karadeniz Fırtınası 3:0

49e minuut.
Komando speelt de bal door. Campos Cerezo rent richting de bal. Campos Cerezo passt de bal met de wreef. Macsali rent richting de bal. Macsali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dalca rent richting de bal. Çeşnici is nu in balbezit. Dalca rent richting de bal. Çeşnici rent richting de bal. Çeşnici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bakuła onderschept slim de pass. Železnik geeft een lange en hoge pass. Komando kopt de bal weg. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı geeft de bal voor. Satılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Cüreklibatur geeft de bal voor. Campos Cerezo rent richting de bal. Campos Cerezo met een sublieme pass. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Deler met de inworp. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı probeert naar een medespeler te passen. Macsali is nu in balbezit. Macsali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Karadeniz Fırtınası 4:0

71e minuut.
Altuğra rent richting de bal. Altuğra geeft de bal voor. Bakuła probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Železnik rent richting de bal. Železnik draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Öğer verovert de bal door een tackle van achteren. Öğer met een sublieme pass. Baihu rent richting de bal. Baihu schiet op doel. Elbistanlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Komando neemt de hoekschop. Baihu rent richting de bal. Baihu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Karadeniz Fırtınası 5:0

74e minuut.
Macsali heeft problemen om de bal te vangen. Baihu is nu in balbezit. Baihu geeft een hoge lob. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Çeşnici is nu in balbezit. Dalca bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnici is nu in balbezit. Dalca rent richting de bal. Dalca haalt uit met een fantastische trap. Gherase verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Çopan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Michnikowski de bal. Çeşnici is nu in balbezit. Çeşnici haalt uit met een fantastische trap. Gherase probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Karadeniz Fırtınası 5:1

87e minuut.
Hamşo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baihu onderschept slim de pass. Baihu geeft de bal voor. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZeHaPose 18%, Karadeniz Fırtınası 82%.
ZeHaPose - Karadeniz Fırtınası 5:1