Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeşilova Türk Gücü Harmancık Belediye Spor
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Sarıbaş is nu in balbezit. Babaşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Afyonkarahisarlıoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Afyonkarahisarlıoğlu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tatlıparmak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Susuzoğlu met de inworp. Babaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşahin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Akçam bereikt de bal nog maar net als eerste. Adacan rent richting de bal. Adacan speelt de bal door. Türkler is nu in balbezit. Türkler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeşilova Türk Gücü - Harmancık Belediye Spor 1:0

42e minuut.
Tombul met een sublieme pass. Babaşahin rent richting de bal. Babaşahin passt de bal met de wreef. Konuşkan is nu in balbezit. Konuşkan draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeşilova Türk Gücü 43%, Harmancık Belediye Spor 57%.
Yeşilova Türk Gücü - Harmancık Belediye Spor 1:0

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Akçam de bal onder controle te krijgen. Afyonkarahisarlıoğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Akçam. Akçam krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Kazandibi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yurttaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurttaş probeert naar een medespeler te passen. Tombul is nu in balbezit. Tombul haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Tundura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Altuğra is nu in balbezit. Altuğra geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yatmaz de bal onder controle te krijgen. Tombul is nu in balbezit. Tombul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeşilova Türk Gücü - Harmancık Belediye Spor 2:0

82e minuut.
Akçam is nu in balbezit. Akçam geeft de bal voor. Klungelig pakt Dönmez de bal. Kazandibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazandibi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Adacan passt de bal met de wreef. Kazandibi rent richting de bal. Türkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombul rent richting de bal. Tombul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeşilova Türk Gücü - Harmancık Belediye Spor 3:0

90e minuut.
Sarıbaş passt de bal in één keer door. Tombul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombul passt de bal zonder na te denken. Türkler is nu in balbezit. Türkler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeşilova Türk Gücü 44%, Harmancık Belediye Spor 56%.
Yeşilova Türk Gücü - Harmancık Belediye Spor 3:0