Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pazaryeri Tayyipspor gokzz
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Bodur verovert de bal door een tackle van achteren. Başkesen is nu in balbezit. Keban rent richting de bal. Keban haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Urallı de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pazaryeri Tayyipspor - gokzz 0:1

29e minuut.
Utkualan geeft de bal voor. Başkesen heeft problemen om de bal te vangen. Bodur is nu in balbezit. Başkesen verovert de bal door een tackle van achteren. Başkesen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ercin met een snelle inworp. Çeşmeci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yumurtacı. Yumurtacı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pazaryeri Tayyipspor 48%, gokzz 52%.
Pazaryeri Tayyipspor - gokzz 0:1

48e minuut.
Haki is nu in balbezit. Haki met een sublieme pass. Yiğitarslanoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Başkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkesen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Toksözlü rent richting de bal. Bodur begaat een overtreding. Toksözlü raakt geblesseerd tijdens het duel. Haki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Utkualan krijgt zijn hoofd ertegen. Bodur heeft problemen om de bal te vangen. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Başkesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Keban rent richting de bal. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Keban onderschept slim de pass. Keban haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Sayar trapt de bal weg. Gökkentli is nu in balbezit. Utkualan begaat een overtreding. Utkualan krijgt een gele kaart. Gökkentli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gökkentli kan niet meer verder spelen. Kargıcı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pazaryeri Tayyipspor 50%, gokzz 50%.
Pazaryeri Tayyipspor - gokzz 0:1