Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 18:13
  • Competitiewedstrijd: League V 21
  • Stadion: ZeHaPose Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 898
ZeHaPose Cat sportif
DENEME123 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Železnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Železnik passt de bal zonder na te denken. Macsali is nu in balbezit. Macsali haalt uit met een fantastische trap. Bileciklioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Cat sportif 1:0

16e minuut.
Komando geeft een hoge lob. Macsali rent richting de bal. Macsali passt de bal zonder na te denken. Xırdalanlı rent richting de bal. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Cat sportif 2:0

19e minuut.
Xırdalanlı onderschept slim de pass. Xırdalanlı passt de bal met de wreef. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali schiet op doel. Bileciklioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Cat sportif 3:0

22e minuut.
Artunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Baihu onderschept slim de pass. Baihu passt de bal in één keer door. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Cat sportif 4:0

23e minuut.
Karabacak heeft problemen om de bal te vangen. Komando speelt de bal door. Kaya rent richting de bal. Macsali onderschept slim de pass. Macsali schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Cat sportif 5:0

24e minuut.
Neyzen met een sublieme pass. Korhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Artunç rent richting de bal. Macsali onderschept slim de pass. Macsali haalt uit met een fantastische trap. Bileciklioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Baihu passt de bal zonder na te denken. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı draait met de bal, schiet en ... Kaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bileciklioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Cat sportif 6:0

32e minuut.
Baihu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaya de bal. Macsali onderschept slim de pass. Macsali draait met de bal, schiet en ... Bileciklioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Cat sportif 7:0

34e minuut.
Molineros speelt de bal door. Komando rent richting de bal. Komando met een sublieme pass. Daar is Macsali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macsali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Baihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baihu schiet op doel. Bileciklioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. Tola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Cat sportif 8:0

37e minuut.
Klungelig pakt Macsali de bal. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Baihu begaat een overtreding. Karabacak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Karabacak kan niet meer verder spelen. Baihu geeft een hoge lob. Yakarca komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Baihu rent richting de bal. Baihu passt de bal in één keer door. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Cat sportif 9:0

42e minuut.
Bazylewicz controleert de bal met de borst. Michnikowski speelt de bal door. Komando heeft problemen om de bal te vangen. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZeHaPose 34%, Cat sportif 66%.
ZeHaPose - Cat sportif 9:0

49e minuut.
Baihu probeert naar een medespeler te passen. Železnik rent richting de bal. Železnik speelt de bal door. Baihu rent richting de bal. Baihu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Komando kopt de bal weg. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı draait met de bal, schiet en ... Baihu springt en kopt de bal. Bileciklioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Macsali rent richting de bal. Paal! Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Cat sportif 10:0

55e minuut.
Komando met de inworp. Campos Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Baihu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı is nu in balbezit. Xırdalanlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Neyzen kopt de bal weg. Niğdeliler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Molineros. Molineros krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Komando is nu in balbezit. Komando geeft een lange en hoge pass. Baihu rent richting de bal. Macsali rent richting de bal. Macsali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Campos Cerezo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Cerezo met een sublieme pass. Xırdalanlı rent richting de bal. Xırdalanlı draait met de bal, schiet en ... Bileciklioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Komando verovert de bal door een tackle van achteren. Komando speelt de bal door. Xırdalanlı rent richting de bal. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap. Bileciklioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Cat sportif 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZeHaPose 35%, Cat sportif 65%.
ZeHaPose - Cat sportif 11:0