Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harmancık Belediye Spor kasra sikenler FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Ağrı met een sublieme pass. Tektaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaş geeft de bal voor. Balkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkan geeft de bal voor. Tundura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Yalova verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Balkan met een snelle inworp. Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkavan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kazandibi rent richting de bal. Ataman verovert de bal door een tackle van achteren. Ataman haalt uit met een fantastische trap. Tundura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Apansız geeft een lange en hoge pass. Inworp. Akçam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babaşahin is nu in balbezit. Babaşahin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ağrı geeft de bal voor. Alkan is nu in balbezit. Alkan passt de bal met de wreef. Ataman rent richting de bal. Ataman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşahin begaat een overtreding. Apansız is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Refikoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yatmaz heeft problemen om de bal te vangen. Ataman is nu in balbezit. Ataman draait met de bal, schiet en ... Tundura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harmancık Belediye Spor - kasra sikenler FC 0:1

37e minuut.
Apansız rent richting de bal. Apansız passt de bal met de wreef. Babaşahin probeert naar een medespeler te passen. Balkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkan geeft een lange en hoge pass. Tundura probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harmancık Belediye Spor 63%, kasra sikenler FC 37%.
Harmancık Belediye Spor - kasra sikenler FC 0:1

49e minuut.
Ağrı is nu in balbezit. Çermik is nu in balbezit. Babaşahin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Babaşahin krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Balkan met een snelle inworp. Kalkavan is nu in balbezit. Kalkavan speelt de bal door. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman schiet op doel. Tundura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Ağrı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağrı geeft de bal voor. Alkan probeert naar een medespeler te passen. Ataman rent richting de bal. Ataman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Ataman is nu in balbezit. Kazandibi rent richting de bal. Ataman onderschept slim de pass. Kalkavan is nu in balbezit. Kalkavan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Refikoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apansız rent richting de bal. Apansız geeft de bal voor. Ataman kan de bal niet met de borst controleren. Ataman passt de bal zonder na te denken. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tundura maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Alkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harmancık Belediye Spor 57%, kasra sikenler FC 43%.
Harmancık Belediye Spor - kasra sikenler FC 0:1