Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor FK Taşlıçay S.K.
424 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tunuslu met een harde bal richting middenveld. Bozkurt met een sublieme pass. Conta rent richting de bal. Conta haalt uit met een fantastische trap. Çankırılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor FK 52%, Taşlıçay S.K. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bursaspor FK - Taşlıçay S.K. 0:0

49e minuut.
Başakşehir rent richting de bal. Başakşehir passt de bal zonder na te denken. Conta is nu in balbezit. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bozkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Bozkurt passt de bal zonder na te denken. Conta is nu in balbezit. Conta draait met de bal, schiet en ... Hayyam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor FK - Taşlıçay S.K. 1:0

62e minuut.
Sütçüimam bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengüer onderschept slim de pass. Daar is Bozkurt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conta is nu in balbezit. Conta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Atçı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sütçüimam rent richting de bal. Bozkurt onderschept slim de pass. Bozkurt schiet op doel. Çankırılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor FK 36%, Taşlıçay S.K. 64%.
Bursaspor FK - Taşlıçay S.K. 1:0