Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karadeniz Fırtınası Çal A.Ş.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Hamşo probeert naar een medespeler te passen. Arınç rent richting de bal. Çeşnici verovert de bal door een tackle van achteren. Çeşnici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadeniz Fırtınası - Çal A.Ş. 1:0

11e minuut.
Altınapa geeft de bal voor. Diler probeert de bal met de borst te controleren. Oraloğlu met een sublieme pass. Şimşir is nu in balbezit. Şimşir haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Yardımeli probeert naar een medespeler te passen. Arınç probeert naar een medespeler te passen. Çopan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan geeft een hoge lob. Çeşnici springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Levent bereikt de bal nog maar net als eerste. Çopan verovert de bal door een tackle van achteren. Çopan passt de bal zonder na te denken. Dalca is nu in balbezit. Dalca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadeniz Fırtınası - Çal A.Ş. 2:0

28e minuut.
Öğer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öğer geeft een lange en hoge pass. Hamşo met een sublieme pass. Çeşnici is nu in balbezit. Çeşnici draait met de bal, schiet en ... Lodos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Diler is nu in balbezit. Diler passt de bal zonder na te denken. Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Öğer passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yardımeli met een snelle inworp. Türkata is nu in balbezit. Türkata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karadeniz Fırtınası 51%, Çal A.Ş. 49%.
Karadeniz Fırtınası - Çal A.Ş. 2:0

51e minuut.
Cüreklibatur geeft de bal voor. Samsun kopt de bal weg. Arınç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çeşnici is nu in balbezit. Çeşnici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Altınapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğra begaat een overtreding. Altınapa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Altınapa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Türkata bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkata probeert naar een medespeler te passen. Oraloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Oraloğlu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadeniz Fırtınası - Çal A.Ş. 2:1

70e minuut.
Cüreklibatur geeft een lange en hoge pass. Adak is nu in balbezit. Adak geeft de bal voor. Altınapa geeft een hoge lob. Hacıoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Diler geeft een lange en hoge pass. Öğer met een sublieme pass. Dalca rent richting de bal. Çeşnici rent richting de bal. Çeşnici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karadeniz Fırtınası - Çal A.Ş. 3:1

88e minuut.
Şimşir bereikt de bal nog maar net als eerste. Deler is nu in balbezit. Deler speelt de bal door. Çeşnici bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karadeniz Fırtınası - Çal A.Ş. 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karadeniz Fırtınası 52%, Çal A.Ş. 48%.
Karadeniz Fırtınası - Çal A.Ş. 4:1