Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Serdivan Gençler Gücü Bonfile Spor
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Karaoğuz rent richting de bal. Ekim rent richting de bal. Met opzet legt Karaoğuz zijn tegenspeler op de grond. Ekim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tundura zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Karaoğuz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Güçlü met de inworp. Biriktiren rent richting de bal. Biriktiren geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Serdivan Gençler Gücü - Bonfile Spor 0:1

28e minuut.
Güçlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlü geeft een hoge lob. Göker heeft problemen om de bal te vangen. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tundura verovert de bal door een tackle van achteren. Beşerler verovert de bal door een tackle van achteren. Güçlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zaman is nu in balbezit. Kirtutmaz is nu in balbezit. Karaoğuz onderschept slim de pass. Zaman verovert de bal door een tackle van achteren. Zaman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serdivan Gençler Gücü 59%, Bonfile Spor 41%.
Serdivan Gençler Gücü - Bonfile Spor 0:1

47e minuut.
Gürpınar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürpınar passt de bal zonder na te denken. Tundura bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşerler onderschept slim de pass. Beşerler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ekim rent richting de bal. Ekim passt de bal zonder na te denken. Zaman is nu in balbezit. Zaman draait met de bal, schiet en ... Soyugür probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Serdivan Gençler Gücü - Bonfile Spor 0:2

66e minuut.
Dörtler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtutmaz is nu in balbezit. Kirtutmaz met een sublieme pass. İlke bereikt de bal nog maar net als eerste. İlke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Serdivan Gençler Gücü - Bonfile Spor 0:3

74e minuut.
Zincirkoparan rent richting de bal. Güçlü onderschept slim de pass. Güçlü geeft de bal voor. İlke bereikt de bal nog maar net als eerste. İlke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Soyugür probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ağustos controleert de bal met de borst. Karaoğuz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ağustos. Ağustos krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Tundura geeft een hoge lob. Zaman is nu in balbezit. Dörtler rent richting de bal. İlke onderschept slim de pass. İlke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Serdivan Gençler Gücü - Bonfile Spor 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serdivan Gençler Gücü 66%, Bonfile Spor 34%.
Serdivan Gençler Gücü - Bonfile Spor 0:4