Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taşlıçay S.K. Harmancık Belediye Spor
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Demirezen passt de bal zonder na te denken. Tunaboylu is nu in balbezit. Konuşkan begaat een overtreding. Konuşkan krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Inworp. Demirezen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osmanoğlu rent richting de bal. Osmanoğlu haalt uit met een fantastische trap. Tundura probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Taşlıçay S.K. - Harmancık Belediye Spor 1:0

6e minuut.
Inworp. Akçam met de inworp. Babaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşahin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Konuşkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tellioğlu rent richting de bal. Uzan verovert de bal door een tackle van achteren. Uzan met een sublieme pass. Osmanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Iğdırlı probeert de bal aan de voet te houden. Akçam probeert naar een medespeler te passen. Babaşahin is nu in balbezit. Babaşahin schiet op doel. Konuşkan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kazandibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Geyik bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kazandibi. Kazandibi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taşlıçay S.K. 53%, Harmancık Belediye Spor 47%.
Taşlıçay S.K. - Harmancık Belediye Spor 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taşlıçay S.K. 40%, Harmancık Belediye Spor 60%.
Taşlıçay S.K. - Harmancık Belediye Spor 1:0