Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kasra sikenler FC Bursaspor FK
Normal Tactiek 424
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 24.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Bozkurt passt de bal met de wreef. Başakşehir bereikt de bal nog maar net als eerste. Başakşehir speelt de bal door. Conta is nu in balbezit. Conta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kasra sikenler FC - Bursaspor FK 0:1

15e minuut.
Melikşah bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikşah passt de bal met de wreef. Conta is nu in balbezit. Conta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rizelioğlu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Apansız met een sublieme pass. Melikşah bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikşah speelt de bal door. Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bengüer heeft problemen om de bal te vangen. Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkavan met een sublieme pass. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Apansız passt de bal in één keer door. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman rent richting de bal. Ataman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kasra sikenler FC - Bursaspor FK 1:1

41e minuut.
Ağrı met de inworp. Çermik rent richting de bal. Met opzet legt Bozkurt zijn tegenspeler op de grond. Bozkurt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kasra sikenler FC 57%, Bursaspor FK 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kasra sikenler FC - Bursaspor FK 1:1

53e minuut.
Conta rent richting de bal. Bozkurt is nu in balbezit. Conta is nu in balbezit. Conta schiet op doel. Kurter probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kasra sikenler FC - Bursaspor FK 1:2

58e minuut.
Başakşehir is nu in balbezit. Rizelioğlu geeft een lange en hoge pass. Bengüer kopt de bal weg. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Atçı kopt de bal weg. Klungelig pakt Çermik de bal. Bozkurt probeert naar een medespeler te passen. Conta is nu in balbezit. Conta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bozkurt speelt de bal door. Kurter rent richting de bal. Conta verovert de bal door een tackle van achteren. Conta haalt uit met een fantastische trap. Fırtına probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kalkavan haalt uit met een fantastische trap. Töre speelt de bal door. Apansız speelt de bal door. Ataman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Töre bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kasra sikenler FC 60%, Bursaspor FK 40%.
kasra sikenler FC - Bursaspor FK 1:2