Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karadeniz Fırtınası Manisa Ereğli
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Çullu met een sublieme pass. Azalmaz probeert naar een medespeler te passen. Eviren rent richting de bal. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Satılmaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Adışanlı rent richting de bal. Adışanlı geeft een lange en hoge pass. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Çullu is nu in balbezit. Çullu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kutalmış probeert naar een medespeler te passen. Çullu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Öğer. Çullu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Ankaralıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ankaralıoğlu geeft een lange en hoge pass. Cüreklibatur bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren is nu in balbezit. Eviren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Deler speelt de bal door. Dalca rent richting de bal. Dalca speelt de bal door. Çeşnici bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnici haalt uit met een fantastische trap. Alaroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Deler controleert de bal met de borst. Deler passt de bal met de wreef. Çakal bereikt de bal nog maar net als eerste. Çeşnici rent richting de bal. Çeşnici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Alaroğlu trapt de bal weg. Hamşo kopt de bal weg. Kutalmış met een sublieme pass. Çullu rent richting de bal. Çullu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Satılmaz met een harde bal richting middenveld. Kutalmış kopt de bal weg. Deler probeert de bal aan de voet te houden. Eviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Altuğra rent richting de bal. Altuğra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yetişkin de bal. Çopan geeft de bal voor. Çakal kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Altuğra is nu in balbezit. Adışanlı onderschept slim de pass. Adışanlı probeert naar een medespeler te passen. Eviren is nu in balbezit. Eviren schiet op doel. Satılmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karadeniz Fırtınası 60%, Manisa Ereğli 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karadeniz Fırtınası - Manisa Ereğli 0:0

58e minuut.
Azalmaz kopt de bal weg. Eviren rent richting de bal. Altuğra onderschept slim de pass. Çullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çullu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Klungelig pakt Çeşnici de bal. Çakal speelt de bal door. Daar is Tuğracıbaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeşnici rent richting de bal. Çeşnici schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Dalca geeft de bal voor. Kutalmış heeft problemen om de bal te vangen. Samsun is nu in balbezit. Samsun haalt uit met een fantastische trap. Yetişkin onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kutalmış met een snelle inworp. Azalmaz is nu in balbezit. Dalca is nu in balbezit. Dalca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Deler heeft problemen om de bal te vangen. Çullu rent richting de bal. Çullu passt de bal met de wreef. Eviren rent richting de bal. Eviren haalt uit met een fantastische trap. Satılmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karadeniz Fırtınası 43%, Manisa Ereğli 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karadeniz Fırtınası - Manisa Ereğli 0:0