Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pazaryeri Tayyipspor kasra sikenler FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Seldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmailoğlu rent richting de bal. Seldeviren is nu in balbezit. İsmailoğlu rent richting de bal. İsmailoğlu haalt uit met een fantastische trap. Fırtına bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zonguldaklılar is nu in balbezit. Zonguldaklılar met een sublieme pass. İsmailoğlu is nu in balbezit. İsmailoğlu schiet op doel. Fırtına maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pazaryeri Tayyipspor - kasra sikenler FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pazaryeri Tayyipspor 60%, kasra sikenler FC 40%.
Pazaryeri Tayyipspor - kasra sikenler FC 1:0

49e minuut.
Zonguldaklılar met een snelle inworp. Seldeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldeviren passt de bal met de wreef. İsmailoğlu is nu in balbezit. İsmailoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pazaryeri Tayyipspor - kasra sikenler FC 2:0

69e minuut.
Ağrı rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağrı met de inworp. Daar is Alkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alkan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pazaryeri Tayyipspor - kasra sikenler FC 2:1

76e minuut.
Kalkavan met een sublieme pass. Gökkentli rent richting de bal. Ataman begaat een overtreding. Ataman krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Alkan is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Alkan onderschept slim de pass. Alkan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urallı de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pazaryeri Tayyipspor 43%, kasra sikenler FC 57%.
Pazaryeri Tayyipspor - kasra sikenler FC 2:1