Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 18:11
  • Competitiewedstrijd: League V 21
  • Stadion: ZeHaPose Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 985
ZeHaPose Soccercirclejerk
DENEME123 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 24
good Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen average


6e minuut.
Atasoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali passt de bal zonder na te denken. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap. Nevşehirlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macsali is nu in balbezit. Macsali draait met de bal, schiet en ... Nevşehirlioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Soccercirclejerk 1:0

21e minuut.
Burçak probeert naar een medespeler te passen. Deryadeniz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kocka. Kocka krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Burçak geeft de bal voor. Michnikowski met een sublieme pass. Železnik speelt de bal door. Macsali is nu in balbezit. Macsali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nevşehirlioğlu trapt de bal weg. Železnik kopt de bal weg. Daar is Xırdalanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap. Nevşehirlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Osmanoğlu de bal. Kocka speelt de bal door. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Železnik is nu in balbezit. Železnik speelt de bal door. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali is nu in balbezit. Macsali schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZeHaPose 35%, Soccercirclejerk 65%.
ZeHaPose - Soccercirclejerk 1:0

48e minuut.
Deryadeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Kocka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocka passt de bal met de wreef. Macsali is nu in balbezit. Macsali haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Soccercirclejerk 2:0

53e minuut.
Osmanoğlu trapt de bal weg. Salsicha rent richting de bal. Salsicha speelt de bal door. Xırdalanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Osmanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vanlı de bal. Xırdalanlı onderschept slim de pass. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kocka is nu in balbezit. Pekmezci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekmezci speelt de bal door. Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirpençe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Osmanoğlu onderschept slim de pass. Kocka is nu in balbezit. Kocka geeft een lange en hoge pass. Atasoy rent richting de bal. Atasoy draait met de bal, schiet en ... Nevşehirlioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZeHaPose - Soccercirclejerk 3:0

85e minuut.
Molineros bereikt de bal nog maar net als eerste. Molineros geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Burçak de bal onder controle te krijgen. Macsali rent richting de bal. Macsali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZeHaPose 23%, Soccercirclejerk 77%.
ZeHaPose - Soccercirclejerk 3:0