Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YOKEDEN SPOR CivCiv United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Hacıbektaşoğulları met de inworp. Arabacı speelt de bal door. Ran is nu in balbezit. Şenocak rent richting de bal. Şenocak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Şenocak bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhacir is nu in balbezit. Şenocak is nu in balbezit. Şenocak schiet op doel. Büyükgöz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YOKEDEN SPOR - CivCiv United 1:0

25e minuut.
Ran speelt de bal door. Acıbadem rent richting de bal. Hacıbektaşoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabzonlular rent richting de bal. Trabzonlular schiet op doel. Çeşmeci bokst de bal weg.

30e minuut.
Çeşmeci trapt de bal weg van het doel. Başarır kopt de bal weg. Daar is Özsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tanağartan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arabacı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şenocak rent richting de bal. Şenocak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YOKEDEN SPOR - CivCiv United 2:0

38e minuut.
Hacıbektaşoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekiç onderschept slim de pass. Çekiç met een sublieme pass. Trabzonlular bereikt de bal nog maar net als eerste. Trabzonlular haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Teksoy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arabacı met de inworp. Şenocak is nu in balbezit. Şenocak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YOKEDEN SPOR 55%, CivCiv United 45%.
YOKEDEN SPOR - CivCiv United 2:0

48e minuut.
Trabzonlular passt de bal zonder na te denken. Acıbadem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsoy begaat een overtreding. Özsoy krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Klungelig pakt Hacıbektaşoğulları de bal. Çekiç verovert de bal door een tackle van achteren. Çekiç probeert naar een medespeler te passen. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Özsoy kopt de bal weg. Kılınç probeert de bal met de borst te controleren. Kılınç probeert naar een medespeler te passen. Acıbadem is nu in balbezit. Acıbadem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YOKEDEN SPOR - CivCiv United 2:1

79e minuut.
Erdemir geeft een lange en hoge pass. Daar is Tanağartan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muhacir bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhacir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YOKEDEN SPOR - CivCiv United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YOKEDEN SPOR 61%, CivCiv United 39%.
YOKEDEN SPOR - CivCiv United 3:1