Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1965 Samsunspor Bonfile Spor
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Balıkesirli geeft een lange en hoge pass. İlke kopt de bal weg. Klungelig pakt Ezer de bal. Zaman is nu in balbezit. Zaman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Tundura is nu in balbezit. Balıkesir onderschept slim de pass. Balıkesir probeert naar een medespeler te passen. Çalışır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışır schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ağustos geeft de bal voor. Zaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütlaççı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaman onderschept slim de pass. Zaman schiet op doel. Bakkal bokst de bal weg.

30e minuut.
Kilislioğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balıkesir bereikt de bal nog maar net als eerste. Balıkesir geeft de bal voor. Tatlıparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatlıparmak schiet op doel. Yeralan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biriktiren heeft problemen om de bal te vangen. Sütlaççı bereikt de bal nog maar net als eerste. Biriktiren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biriktiren krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tundura controleert de bal met de borst. Çalışır rent richting de bal. Çalışır passt de bal in één keer door. Tatlıparmak heeft problemen om de bal te vangen. Tatlıparmak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Balıkesir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirtutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirtutmaz speelt de bal door. İlke bereikt de bal nog maar net als eerste. İlke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1965 Samsunspor 52%, Bonfile Spor 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1965 Samsunspor - Bonfile Spor 0:0

56e minuut.
Ağustos probeert de bal aan de voet te houden. Tatlıparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundura is nu in balbezit. Tatlıparmak verovert de bal door een tackle van achteren. Tatlıparmak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
İlke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilislioğlu onderschept slim de pass. Kilislioğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Tatlıparmak de bal. Tatlıparmak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1965 Samsunspor 48%, Bonfile Spor 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1965 Samsunspor - Bonfile Spor 0:0