Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor FK Cat sportif
424 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bozkurt rent richting de bal. Karabacak onderschept slim de pass. Karabacak probeert naar een medespeler te passen. Neyzen rent richting de bal. Neyzen schiet op doel. Töre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Karabacak verovert de bal door een tackle van achteren. Karabacak passt de bal met de wreef. Artunç probeert naar een medespeler te passen. Neyzen is nu in balbezit. Neyzen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt passt de bal in één keer door. Conta is nu in balbezit. Conta schiet op doel. Kaya probeert de bal aan de voet te houden. Bileciklioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bitlis rent richting de bal. Bitlis geeft een hoge lob. Artunç kopt de bal weg. Neyzen rent richting de bal. Neyzen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Töre trapt de bal weg van het doel. Karabacak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Korhan de bal onder controle te krijgen. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bitlis rent richting de bal. Niğdeliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Niğdeliler geeft een hoge lob. Klungelig pakt Conta de bal. Conta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Melikşah passt de bal met de wreef. Bengüer bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Artunç zijn tegenspeler op de grond. Artunç krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Korhan is nu in balbezit. Korhan passt de bal in één keer door. Neyzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Neyzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor FK - Cat sportif 0:1

37e minuut.
Bozkurt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yedi komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Artunç geeft een lange en hoge pass. Melikşah met een sublieme pass. Başakşehir probeert naar een medespeler te passen. Yedi is nu in balbezit. Yedi haalt uit met een fantastische trap. Bileciklioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Conta bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi is nu in balbezit. Conta is nu in balbezit. Yedi is nu in balbezit. Yedi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor FK 47%, Cat sportif 53%.
Bursaspor FK - Cat sportif 0:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yedi met de inworp. Atçı geeft de bal voor. Conta rent richting de bal. Conta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bengüer is nu in balbezit. Bengüer passt de bal in één keer door. Artunç met een sublieme pass. Neyzen is nu in balbezit. Neyzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor FK - Cat sportif 0:2

76e minuut.
Türkbay geeft een hoge lob. Neyzen probeert de bal aan de voet te houden. Korhan rent richting de bal. Korhan haalt uit met een fantastische trap. Töre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor FK - Cat sportif 0:3

80e minuut.
Neyzen is nu in balbezit. Türkbay is nu in balbezit. Neyzen onderschept slim de pass. Korhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor FK 37%, Cat sportif 63%.
Bursaspor FK - Cat sportif 0:3